AFHAAL LOCATIE

UW BESTELLING AFHALEN?

Splijtbakweg 30B

1333HK Almere, Flevoland

[aioseo_local_business_info]
FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Wij verzenden bestellingen die geplaatst zijn voor 17:00 met DHL op de zelfde werkdag. Wij hanteren een leverbelofte van voor 17:00 besteld, is vandaag verzonden. Meestal worden bestellingen voor 15:00 de volgende werkdag geleverd, en na 15:00 binnen 2 werkdagen. Dit zal meestal ook goed gaan, maar in verband met drukte kan dit soms wel een dagje uitlopen.

Je kunt je bestelling afhalen in onze magazijn in Almere. Selecteer tijdens het bestellen bij verzending op “afhalen”. Afhalen kan elke dag van 12:00 tot 17:00. Zonder een afhaalbevestiging kunnen we je helaas niet helpen. Een afhaalbevestiging vindt je in je email.

Nee. Wij hebben geen fysieke winkel of showroom. Je kunt daarom dus niet langs komen om het product eerst te bekijken.

Houd je track & trace in de gaten. Is jouw bestelling een dag te laat bezorgd, neem dan (nog) geen contact op. Dit wordt meestal de volgende dag alsnog geleverd. Is er 2 dagen na de beloofde leverdag nog steeds niets geleverd? Bel of mail ons op 085 004 1270 en info@shishabazaar.nl.

Omdat in Nederland accijns wordt betaald op tabaksproducten, dus ook op Adalya en Al Fakher tabak. De prijzen voor Al Fakher en Adalya zijn overal gelijk voor hetzelfde pakje. Vind je hem in Nederland goedkoper? Dan is hier sprake van fraude en is dit tegen de wet. Hier wordt waarschijnlijk geen accijns betaald. Let dus goed op bij wie en voor hoeveel euro je de tabak koopt.

Omdat wij rechtstreeks van de fabrikant van de artikelen inkopen. Hierdoor houden we meer ruimte over om de prijzen laag te houden. Een goede shisha hoeft niet duur te zijn.

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht