Goedkoopste waterpijp winkel, online & offline

Shishabazaar, Nederlands goedkoopste waterpijp webshop

De grootste, goedkoopste en meest ervaren waterpijp webwinkel van Nederland. Shisha Bazaar is al ruim 20 jaar de grootste verkoper van waterpijpen en tabak. Wij zijn tevens de groothandel voor vele shisha lounges door heel Nederland en fysieke winkels.

Grootste van Nederland

Met meer dan 100 soorten waterpijpen in verschillende (bekende) merken behoren wij tot de grootste (web)winkel voor waterpijpen, tabak en accessoires. Ons assortiment en merk wordt maandelijks uitgebreid.

Leverancier van (web)winkels

Omdat wij de grootste & goedkoopste van Nederland zijn kiezen winkeliers en shisha lounges ervoor om inkopen te doen bij Shisha Bazaar. Ook zakelijke klant worden? Lees hier de mogelijkheden.

Goedkoopste prijzen, beste service

Shisha Bazaar is de goedkoopste van Nederland. Al onze waterpijpen, tabak en toebehoren komen rechtstreeks van de fabrikant van de merken. Wij werken niet met tussenpersonen of groothandelaars. Dit zie je ook terug in de prijsverschil bij ons vergeleken met andere webwinkels en verkopers.

Splijtbakweg 30B
1333HK Almere, Flevoland, Nederland
(085) 004 1270
info@shishabazaar.nl

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Wij hanteren snelle levertijden. Bestel je jouw artikel voor 17:00? Dan versturen wij hem vandaag nog op!

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Niet tevreden, ruilen of van gedachte veranderd? Geen probleem. Je mag bij ons gerust binnen 30 dagen na aankoop & ontvangst van je bestelling je artikelen terugsturen.

Gratis levering vanaf €49,-

Een (kwalitatief) waterpijp kost in de meeste gevallen al gauw boven de 50 euro. Daarom besparen wij jou de kosten van verzending voor bestellingen vanaf 49 euro. Is je bestelling onder de 49 euro? Dan betaal je maar €3,99 verzendkosten. De rest betalen wij!

Beste kwaliteit & beste merken

Wij kiezen zorgvuldig uit met welke merken wij samenwerken. De merken die wij verkopen zijn de meest bekende merken met het beste kwaliteit assortiment.